ÎNVIEREA LUI HRISTOS, BUCURIE PENTRU TOȚI


 

Suntem în Postul cel mare, timp în care fiecare creştin se gândeşte cum şi ce ar putea face pentru a împlini porunca  lui Dumnezeu, care ne cere să ne iubim aproapele  ca pe noi înşine, iar acest lucru se realizează prin faptele bune, ca expresie a dragostei , evlaviei şi compasiunii faţă de cei aflaţi în nevoi. Cu  acest gând, noi membrele Asociaţiei Femeilor Ortodoxe din Maramureş cu ajutorul Bunului Dumnezeu care lucrează prin  oamenii cu suflet mare, am reuşit şi de această dată să pregătim pachete cu tot ceea ce este necesar unei  mese bogate pentru 370  familii cu posibilităţi materiale reduse, pentru ca şi aceştia să se bucure cum se cuvine de marea Sărbătoare a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos. Nu am fi putut face acest lucru fără binecuvântarea şi ajutorul Înalt-preasfințiților noştri Ierarhi, şi a tuturor  binefăcătorilor, cărora le mulţumim din suflet  pentru că sunt alături de noi ori de câte ori le cerem ajutorul. De asemenea am pregătit 200 pachete pentru copii.
Valoarea întregii acţiuni este de 38.000RON.
Pachetele  conţin toate alimentele necesare unei mese bogate de  Sfintele sărbători de Paşti.
Fie ca bucuria Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, să aducă în sufletele tuturor, linişte şi pace, dragoste şi iubire .
Sponsorii noştri pentru această acţiune:
-Ferma Zootehnică- fam. Lazăr
-primarul  oraşului  nostru -Cătălin Cherecheş
-Episcopia  Ortodoxă
-Consiliul Judeţean
-D-na Mureşan Gabriela
-Fam. Petrică Petreuş
-Cozmircom-Fam.Coza
-Fam. Sfârcuş
-Inserv
-D-na  Rodica Armaş
-Rosario-D-na Delia
-S.C.M.Electrometal -D-na Sanda
-Morile Mătieş- D-na Corina
-Flamgard
-D-na Maria Filip
-D-na Melania
-Conseco-D-na Florica
-Toate Membrele Asociaţiei împreună cu preotul coordonator Viorel Bud şi toţi binefăcătorii Asociaţiei

Pentru noi membrele Asociaţiei a fost o dublă sărbătoare, deoarece pe lângă  acţiunea caritabilă desfăşurată în Catedrala  Episcopală  ,,Sfânta Treime, am avut  bucuria de a-l primi pentru prima dată pe Înaltpreasfinţia Sa Justinian  Chira în sediul Asociaţiei noastre. Inaltpreasfinţia Sa, a fost impresionat atât de locul unde ne desfăşurăm activitatea cât şi de lucrările executate de  grupul de copii asistaţi de Asociaţia noastră.

STIREA EMM