Simpozionul naţional al femeilor ortodoxe


Reprezentantele a 8 asociații de femei ortodoxe din țară s-au reunit astăzi, 7 iulie 2012, la Sibiu în cadrul Simpozionului național al organizațiilor de femei ortodoxe din Patriarhia Română, informează TRINITAS TV. Întâlnirea a fost deschisă cu slujbă de Te Deum, oficiată în capela Facultății de Teologie, și a continuat cu o sesiune de comunicări și discuții, în Aula Academiei Andreiene. Membrele asociațiilor misionar-filantropice i-au avut în mijlocul lor pe ÎPS Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului și pe PS Părinte Andrei, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului.
„Vă binecuvântăm, vă mulţumim pentru că v-aţi ostenit să veniţi aici şi suntem siguri că discuţiile şi schimbul de experienţă al activităţii dumneavoastră va fi benefic pentru fiecare în parte”, a spus ÎPS Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului.
Simpozionul a fost organizat de Societatea femeilor ortodoxe din Sibiu, instituție filantropică cu o bogată experiență social-filantropică. Organizația sibiană s-a alăturat încă din primii ani de existență asociațiilor asemănătoare din ţară.