Lumina lui Hristos luminează tuturor 2014


În pragul sărbătorilor de Paști, împreună cu mai mulţi oameni binevoitori,unii binefăcători fideli ai asociației noastre, am reușit să adunăm suma necesară pentru a pregăti 1000 de pachete Tradiționale destinate celor 350 de familii cu venituri reduse. Deasemenea au fost dăruite un număr de 200 de pachete cu dulciuri și jucării copiilor. Au fost oferite deasemenea ouă roșii și oua de ciocolată tuturor celor aflați la această actiune.

Acțiunea a avut loc în Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare.
Invitații de seamă care au participat la această actiune au fost: Preasfințitul Iustin Sigheteanul, Arhiereu Vicar al Episcopiei Maramureșului si Sătmarului; Domnul Primar Cătălin Cherecheș; Preot Bogdan Gavra; Prefectul județului Anton Rohian; Eclesiarhul Catedralei Preot Casian Filip și Preot coordonator al asociației Viorel Bud.

Darul de suflet o fost oferit de Daiana Vari și Roxana Sabadoș.

Sponsori:
Rozi Lazăr-Ferma ZOOTEHNICA
Episcopia Ortodoxă a Maramureșului si Satmarului
Cătălin Cherecheș
Consiliul Judetean Maramureș
Mureșan Gabriela
Familia Sfârcuș
Filip Maria
Fam Petreus
Giurgiu Ana-Rocido Prod
FLAMGARD
SC. Atena Lux
Cozmircom
Romarta
și foarte multe perosane fizice.
Tututror le mulțumim celor ne-au ajutat și de această date și-L rugăm pe Bunul Dumnezeu să le înmulțească darul și sa le dăruiască sănătate și spor în toate, binecuvântări în inimi și în suflete.

Lumina lui Hristos să aducă fericire și bunăstare caselor tutoror oamenilor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA