Acțiune noastră în preajma Praznicului Nașterii Domnului 2015


Suntem în al 10-lea an de când, în ajunul  Craciunului, Asociatia Femeilor Ortodoxe din Maramureș  “Mironositele femei”  oferă pachete cu alimente si dulciuri pentru familii nevoiase din judet. Actiunile asociației în preajma sărbătorilor Crăciunului și ale Paștelui  se  desfasoară  în  Catedrala Episcopala “Sfanta Treime” din Baia Mare.

Anul acesta au fost pregatite peste 1.300 de pachete cu alimente pentru 380 familii cu o situatie sociala precară si 200 pachete cu dulciuri și jucării pentru copii acestora.

Pachetele contin cam tot ce este necesar pentru a-si pregati o masa decenta de sarbatoarea Craciunului, sa se poată bucura si ei alături de toată lumea si sa-L primeasca pe Mantuitorul Iisus Hristos asa cum se cuvine, in ieslea sufletului lor.

Multumim tuturor binefacatorilor nostril, care nu sunt putini. Fara ajutorul acestora n-am putea sa ne desfasuram aceste activitati

La acțiunea noastră ne-au onorat cu prezența, PS. Justin Sigheteanul Arhiereu Vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, președinte onorific al asociației noastre , Preot director Bogdan Gavra și Preot coordonator Viorel Bud.Darul de suflet ne-a fost oferit de copii asistați de asociația noastră și de un grup de elevi de la școala Gimnazială „Lucian Blaga”conduși de domnul profesor Mircea Vank.

Binefăcătorii noștri:

Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului

Cătălin Cherecheş

Rozi Lazăr- Ferma Zootehnică

Andreia Informatic

Athena Lux

TENET

Mureşan Gabriela

Familia Sfârcuş

Cetina

Fam Petreuş

Comimpex Tara

Giurgiu Ana- Rocido Prod

Cosmircom Fam Coza

SCM Electrometal

Imbiss

Romarta

Flamgard

Conseco

Pisano

şi foarte multe persoane fizice .

Mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat şi de această dată şi-l rugăm să le înmulțească darul şi să le dăruiască sănătate, spor în toate, binecuvântări şi pace în suflete. Căciun binecuvântat şi La mulţi ani ! tuturor