E vremea bucurie – Actiune de Crăciun 2016


E vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea Nașterii Mântuitorului cuprinde sufletele și le înnobilează.De Crăciun, toată dragostea şi bucuria pe care o dăruiești celorlalți se întoarce, în mod miraculos, înapoi. Cu cât dăruiești mai mult cu atât vei fi mai iubit și mai fericit.
Este un moment ideal pentru a împărtăși bunătate, pentru a exprima în cuvinte și fapte iubirea pentru cei de lângă tine . Astăzi noi, membrele Asociației Femeilor Ortodoxe din Maramureș„ Mironosițele Femei” am dăruit peste 1300 cu pachete cu diverse produse ( din toate sortimentele: alimente de baza, mezeluri, conserve, dulciuri, pentru 350 familii cu posibilități materiale reduse și peste 250 pachete cu dulciuri și jucării pentru copiii acestora dar și pentru colindătorii care ne-au umplut sufletele de bucurie.
Mulțumim tuturor celor care și de acestă dată ne-au fost alături în acțiunea social-caritabilă pe care am desfășurat-o astăzi, în Catedrala Episcopală, și cu ajutorul cărora, noi membrele Asociației Femeilor Ortodoxe din Maramureș „Mironosițele Femei„” de pe lângă Catedrala Episcopală Sfânta Treime”, am reușit să dăruim peste 1400 pachete cu alimente unui număr de 400 familii cu situație materială deficitară și peste 250 pachete cu dulciuri și jucării pentru copii acestora. Toți cei prezenți au primit colăcei și mere.
De când lucrăm ca voluntare în acestă asociație am învățat un lucru extrem de prețios: acela că Bunul Dumnezeu este partenerul nevazut in orice lucrare săvârşită din suflet , şi pentru suflet. Este de ajuns să-i ceri ajutorul, si să ai incredere in deciziile Lui pentru lucrarile din viata ta si ceea ce este bine pentru tine se împlinesc. Darul de suflet a fost oferit de copii de la Centrul de Zi al asociației și de Paula.

Link-uri știri:

ACTUAL MM 

Episcopia MM și SM (facebook)

Varvara Pop (facebook)